Wij zorgen voor jouw warmte en warm water, thuis of op het werk

NEEM CONTACT MET ONS OP

Verwarming

Onze merken en partners

 • Remeha, met Nederlandse oorsprong, is onderdeel van BDR Thermea Group, nummer drie producent wereldwijd van verwarmings-, koelings- en warmwatersystemen en daaraan gerelateerde diensten.  Remeha bouwt o.a. kwalitatieve verwarmingsketels, warmtepompen, warmwater bereiders en hybridesystemen voor huishoudelijke en commerciële toepasisngen.

  Remeha

  Gas, Olie, Warmtepompen, Hybridesystemen
 • Bij Radson weten we dat het binnenklimaat de plaats is waar we allemaal groeien, leren en schitteren - en verwarmings- en koelsystemen spelen een belangrijke rol in het moderne leven. Wij streven naar binnenklimaatoplossingen die het hoogste niveau van comfort en energie-efficiëntie bieden. De oplossingen van Radson zijn zodanig ontworpen dat ze bijdragen tot een beter welzijn en tegelijk de druk op de hulpbronnen van de wereld verminderen.

  Radson

  Radiatoren
 • Comap ontwerpt en produceert gespecialiseerde sanitair- en klimaatbeheersingsoplossingen vanuit productielocaties, in Frankrijk, Italië en Duitsland, elk gericht op een bepaalde technologie. Comap is een Europees merk dat internationaal opereert via een verkoopnetwerk in meer dan 20 landen. Zij produceert een breed scala aan technologieën, zoals oppervlakte-, wand- en plafondverwarming & koeling, aansluitsystemen, thermostatische kranen & koppen en hydraulische producten voor balancering. De oplossingen verbeteren de energie-efficiëntie van gebouwen en verhogen tegelijkertijd het comfort en het welzijn van de gebruikers.

  Comap

  Aansluitsystemen, kranen, etc...
 • In de winter aangenaam warm en in de zomer heerlijk koel. Er is bijna geen enkele vloerverwarming die zo veelzijdig en zuinig is en die zo lang meegaat als de klimaatregelende tegelvloer Schlüter-BEKOTEC-THERM.
  Superlage opbouwhoogtes en korte installatietijden dankzij een slimme systeemtechniek. Voor nieuwbouw- en renovatieprojecten. Het meermaals bekroonde origineel.
  De elektrische oppervlakteverwarming Schlüter-DITRA-HEAT-E is de perfecte uitbreiding voor BEKOTEC-THERM. Het wekt precies de gewenste aangename warmte op aan de wand en op de vloer en precies wanneer u dat wilt.

  Schluter

  Verwarmingssystemen
WAAR KUNNEN WIJ JE MEE HELPEN

Jouw verwarming voor nu en in de toekomst

Staat er nog een oudere verwarmingsketel in jouw bestaande woning? Wist je dat we jaarlijks honderden euro’s kunnen besparen door deze eenvoudig te gaan vervangen door een nieuw exemplaar? In België staan er nog meer dan 2.000.000 oudere, niet condenserende verwarmingsketels die dringend aan vervanging toe zijn. In het algemeen mogen we stellen dat een vervanging bekeken kan worden indien de verwarmingsketel (gas of stookolie) ouder is dan 15 jaar. Een oudere ketel mag dan misschien nog wel werken, maar een nieuw model zal veel zuiniger zijn en zichzelf dus over enkele jaren makkelijk terugverdienen.

Als consument geniet je van meer comfort met een nieuwe ketel dankzij het vernieuwde bedieningsgemak én stoot je veel minder schadelijke rookgassen uit in de natuur. Nieuwere ketels zijn vaak ook compacter, wat zorgt voor een ruimtebesparing in je stookplaats, garage of washok. Het eenvoudig vervangen van de verwarmingsketel vraagt niet om een andere renovatie in huis, is betaalbaar en vaak in minder dan één dag compleet uitgevoerd. Je behoud dan ook de bestaande energiebron (vaak is dit aardgas en soms ook stookolie) maar geniet in de toekomst ook van de vergroening van deze energievormen want ook deze energie wordt duurzamer als grondstof.

Ook staat de toepassing van Waterstof gas, waar Remeha pioneer in is, ook om de hoek te wachten. Met slechts met een minimale aanpassing zal je ook mét groen gas in verwarming en sanitair warm water kunnen voorzien in de toekomst.

Wist je dat ?

Wist je dat een gemiddelde verwarming best om de 15 à 20 jaar best vervangen mag worden ?  Dankzij de technologische vooruitgang, maar ook omdat jouw woning duurzamer wordt (vanwege renovaties), loont het de moeite om ook te bekijken of jouw verwarmingssysteem een aanpassing of upgrade kan gebruiken.

Wij gidsen je graag verder, dankzij onze ervaring en heel breed productengamma (wij plaatsen gas, olie, zon, warmtepompen, hybride systemen, enz...) kunnen we ook jou het beste systeem aanbevelen, voor een maximale ecologische én economische besparing.

Vraag nu vrijblijvend jouw offerte aan

Voor het perfecte leef & werkklimaat, bij je thuis of op kantoor
NEEM CONTACT MET ONS OP
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram