Een gezonde en aangename omgeving, overal waar je leeft, werkt en ontspant

NEEM CONTACT MET ONS OP

Ventilatie

Onze merken en partners

 • DUCO is een toonaangevend producent in Europa van ventilatie- en zonweringsystemen die op een "natuurlijke" manier een gezond, comfortabel en energiezuinig binnenklimaat garanderen.

  DUCO geeft op een gezonde manier zuurstof aan ieder gebouw. Het aanbieden van totale ventilatieoplossingen voor residentiële en niet-residentiële toepassingen is de ultieme garantie voor een gezond binnenklimaat. De gezondheid van de gebruiker staat bij DUCO dan ook steeds centraal.

  Duco

  Ventilatie systemen
 • Wist u dat we 90% van onze tijd binnenshuis doorbrengen? 

  Daarom is het de missie van Zehnder om ervoor te zorgen dat uw binnenklimaat steeds gezond, comfortabel en optimaal blijft, het hele jaar door. Door oplossingen van de allerhoogste kwaliteit op vlak van verwarmen en ventilatie blijven woonruimten op aangename temperatuur, terwijl de ventilatie-oplossingen ervoor zorgen dat u altijd propere lucht inademt.

  Zehnder

  Ventilatie systemen
 • Wie kiest voor Renson, gaat voluit voor duurzame kwaliteit. Je bouwt namelijk op meer dan een eeuw ervaring en expertise met design en techniek. Een oplossing van Renson combineert moderne technologie en een strakke vormgeving met hoog onderhouds- en gebruiksgemak. Elk product is zorgvuldig ontwikkeld, getest en op punt gezet. Om voor jou als klant de ideale leefomstandigheden te creëren.

  Met aluminium als basismateriaal trekt het Renson-team elke dag de kaart van de duurzaamheid. Het lichte, robuuste materiaal maakt elegante constructies mogelijk en garandeert een lange levensduur voor je project. Bovendien is het volledig recyclebaar én makkelijk te onderhouden. Dat is voluit leven, in harmonie met de natuur.

  Renson

  Ventilatie systemen
WAAR KUNNEN WIJ JE MEE HELPEN

Een goed ventilatiesysteem is uiterst belangrijk voor een duurzame toekomst

We spenderen gemiddeld 90 % van onze tijd binnen en daar is de luchtkwaliteit vaak slechter dan buiten. Dat is uiteraard niet logisch. Gelukkig lost efficiënte en betrouwbare mechanisch ventilatie het probleem zo op. Je ventilatiesysteem voert vervuilde, vochtige lucht af en vervangt die door verse buitenlicht. Het is jouw garantie op een gezond binnenklimaat, het hele jaar door.

Centrale ventilatie is 1 systeem dat meerdere ruimtes ventileert. Ventilatoren in alle belangrijke ruimtes in huis worden aangestuurd door dezelfde centrale ventilatie-unit. Via geïntegreerde detectoren wordt de luchtkwaliteit in elke ruimte nauwgezet gemonitord. Op basis van die gegevens past het mechanisch ventilatiesysteem automatisch het debiet aan waar en wanneer nodig. Een decentrale ventilatie-unit, daarentegen, bedient slechts 1 ruimte.

Voor elk type ventilatie, voor particulier en commerciëel gebruik, kan je bij ons terecht.  Neem contact met ons op voor meer informatie of een offerte op maat.

Wist je dat ?

Wist je dat elk ventilatiesysteem om een periodiek onderhoud vraagt ? Ophopend vuil in de ventilatiekanalen of vervuilde filters (als je een D-systeem hebt) kunnen de goede werking van je centraal ventilatiesysteem grondig verstoren. Om op lange termijn zeker te zijn – en te blijven – van een gezonde binnenlucht, is een regelmatig onderhoud van je ventilatiesysteem aangeraden. Er kan namelijk heel wat gebeuren als je geen goed onderhouden ventilatiesysteem in huis hebt. Daar hoort onder meer de reiniging van de ventielen, roosters, luchtkanalen en eventuele filters bij.

Vraag nu vrijblijvend jouw offerte aan

Voor het perfecte leef & werkklimaat, bij je thuis of op kantoor
NEEM CONTACT MET ONS OP
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram