Ons team staat voor je klaar om elke installatie tot een goed einde te brengen

NEEM CONTACT MET ONS OP

Team

OP ONS KAN JE BOUWEN

Jarenlange ervaring en een team dat van alle markten thuis is en tot het uiterste gaat, voor jouw comfort

Onkelinx nv is een echt familiebedrijf, van vader op zoon. Door de jaren heen is Onkelinx een vaste waarde geworden in Vlaams-Brabant.  Het team is het vaakst actief voor verwarming, elektriciteitswerken, sanitair en ventilatie in de regio Beersel, Halle, Sint-Genesius-Rode, Dworp, Linkebeek, Huizingen, enz...  maar we gaan vaak ook een heel stuk verder voor onze klanten.

Over een paar jaar vieren we het 50-jarig bestaan. Het verwarmingsbedrijf R. Onkelinx werd door René Onkelinx opgericht in 1978 in de regio van Beersel.  Later nam René's zoon Olivier het bedrijf over en werd het omgevormd tot Onkelinx Technische Installaties, een team dat niet alleen zorgt voor alle mogelijke vormen van verwarming, maar ook voor ventilatie, airconditioning, sanitaire installaties en elektriciteitswerken voor grote en kleine installaties, en dit voor elke verbouwing én nieuwbouw, voor de particulier én zakelijke klanten.

Onkelinx nv werkt met een krachtig, flexibel team aan medewerkers, die dag in dag uit klaar staan voor alle klanten en prospecten.

Vanuit het hoofdkantoor gelegen in de Gustave Demeurslaan nr. 92 (vlakbij het spoor) in Beersel, regelt Vanessa de administratie en klantencontacten.  Via mail én telefoon kan je steeds bij haar terecht om het maken van een afspraak of administratieve vraag.

Olivier komt niet alleen naar je toe, maar deze duizendpoot zorgt ook dagdagelijks voor alle technische ondersteuning en offertes.

Mag jij je ook binnenkort bij één van onze vele tevreden klanten rekenen ?  Aarzel zeker niet om contact met ons op te nemen, wij helpen je graag verder. 

Wist je dat ?

We naast technische installaties ook twee zusterbedrijven runnen: "Stage Solulutions" dat voor alle technologische ondersteuning in event verhuur en podiumbouw zorgt... én "Zebraz" die instaat voor alle personalisatie en reclame uitingen voor elke organisatie en KMO's, van laser-gravure tot bestickering, borduren tot tampondruk van gadgets en geschenken ?

U vraagt wij draaien, jou als particulier én bedrijf op een flexibele en professionele manier helpen, daar staan én gaan we voor, elke dag opnieuw.

Vraag nu vrijblijvend jouw offerte aan

Voor het perfecte leef & werkklimaat, bij je thuis of op kantoor
NEEM CONTACT MET ONS OP
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram