Van douches tot baden, toilet voorziening en wellness

NEEM CONTACT MET ONS OP

Sanitair

Onze merken en partners

 • Als wc-technologie en design optimaal op elkaar zijn afgestemd, levert dat zowel voor sanitaire professionals als voor de gebruikers van de badkamer echte voordelen op. Wc's van Geberit zijn zeer eenvoudig te reinigen en overtuigen door een uitstekende en stille spoeling. Onze sanitaire producten weerspiegelen onze decennialange expertise en laten zien dat bij onze wc-systemen alle componenten, van de keramische wc-pot tot het inbouwspoelreservoir voor en achter de muur, optimaal op elkaar zijn afgestemd. 

  Daardoor kunnen sanitaire specialisten het systeem zeer snel en eenvoudig installeren. Slimme installatiesystemen voor voorwanden zijn hierbij essentieel. Met de optimaal op elkaar afgestemde componenten van onze installatiesystemen kunnen voor bijna elke bouwopgave voor de muur individuele oplossingen worden ontwikkeld.

  Geberit

  WC-Technologie
 • De badkamer en wellness-producten van Villeroy & Boch maken van een functionele ruimte een individueel welzijnsruimte. Badkamerkranen, badkamerkeramiek, badmeubels, badtextiel of badaccessoires – met Villeroy & Boch kunnen complete badkamers via één leverancier worden gerealiseerd. Met de badkamerplanner wordt de badkamer van de eerste tot de laatste stap gepland. De waterbesparende en onderhoudsvriendelijke producten ontzien bovendien het milieu.

  Villeroy & Boch

  Badkamer & Wellness producten
 • Uw badkamer moet een plaats van rust, comfort en ontspanning zijn. Onze Duravit badkamerkeramiek en badkamermeubelseries zijn ontworpen door gerenommeerde designers en vervaardigd door experts. Ze bieden klanten al meer dan 200 jaar de beste kwaliteit, geraffineerde functionaliteit en aantrekkelijke esthetiek. Wij hebben het onze missie gemaakt om uw dagelijks leven te upgraden naar een nieuw niveau van comfort. Of het nu gaat om nieuwbouw, een renovatie of het zetten van gerichte accenten: Met onze hoogwaardige badkamermeubels en ons duurzame badkamerkeramiek creëert u in een handomdraai een stijlvolle en ontspannen sfeer door het samenspel van douche, bad, kranen en accessoires.

  Duravit

  Badkamer techniek & Meubelseries
 • GROHE is een wereldwijd toonaangevend merk voor complete badkamer- en keukenoplossingen. Sinds 2014 maakt GROHE deel uit van het sterke merkenportfolio van LIXIL, een fabrikant van baanbrekende water- en woningbouwproducten. Om "Pure Freude an Wasser" te garanderen, is elk product gebaseerd op de merkwaarden kwaliteit, technologie, design en duurzaamheid.

  Het merk biedt levensverbeterende productoplossingen en diensten met de speciale portfolio's GROHE QuickFix, GROHE Professional en het premium submerk GROHE SPA. Ze voldoen allemaal aan de specifieke behoeften van GROHE's professionele zakenpartners en hun gedifferentieerde doelgroepen.

  Grohe

  Water- en woningbouwproducten
 • Als u van mooi design in de badkamer en keuken houdt en als uitstekende kwaliteit belangrijk voor u is, dan zit u goed op deze website. Premium producten voor douche, badkamer en keuken vindt u bij hansgrohe in overvloed. 

  Welke passen bij u? Leer ons assortiment kennen: mengkranen voor lavabo, douche en bad; douches zoals handdouches en hoofddouches, Showerpipes en douchesystemen; keukenproducten zoals keukenmengkranen, keukenspoeltafels en combinaties van spoeltafel en mengkraan.

  Hansgrohe

  Badkamerartikelen & Kraanwerk
 • Comap ontwerpt en produceert gespecialiseerde sanitair- en klimaatbeheersingsoplossingen vanuit productielocaties, in Frankrijk, Italië en Duitsland, elk gericht op een bepaalde technologie. Comap is een Europees merk dat internationaal opereert via een verkoopnetwerk in meer dan 20 landen. Zij produceert een breed scala aan technologieën, zoals oppervlakte-, wand- en plafondverwarming & koeling, aansluitsystemen, thermostatische kranen & koppen en hydraulische producten voor balancering. De oplossingen verbeteren de energie-efficiëntie van gebouwen en verhogen tegelijkertijd het comfort en het welzijn van de gebruikers.

  Comap

  Aansluitsystemen, kraanwerk, enz...
WAAR KUNNEN WIJ JE MEE HELPEN

Van baden in luxe tot de toevoer van warm en koud water naar jouw keuken

Jouw kwalitatieve en aangename sanitaire installatie is een must en wij zorgen voor de keuze, installatie en nazorg voor alle verschillende domeinen. Deze bestaan onder andere uit de waterleidingen, het sanitair (kranen, toilet, wastafel, bad, doche, gootsteen... etc.) en de riolering. 

Wij zorgen voor de complete creatie of renovatie van jouw sanitaire ruimtes, of het nu om een apart toilet, badkamer of keukenruimte gaat.  Of heb je een probleem met je bestaande badkamer ?  Ook dan kunnen wij je meteen verder helpen, neem gerust contact met ons op.

Techniek is één zaak, we begeleiden je ook om het ideale badkamer meubel te vinden: Om de ochtendrush in goede banen te leiden, is het handig dat je badkamer functioneel is en alles zijn eigen plekje heeft. Maar hoe bepaal je het ideale meubel, in de juiste afmetingen, voor een perfecte opbergruimte in de badkamer? 

Met onze slimme tips die rekening houden met elk detail, kies je precies het badkamermeubel dat beantwoordt aan jouw behoeftes.

Wist je dat ?

Wist je dat onderzoek heeft aangetoond dat weg gemiddeld in de badkamer elke dag een half uur (29 minuten) doorbrengen als we met meer dan vier mensen samenwonen ? 

In een eenpersoons huishouden bedraagt de "badkamertijd" ongeveer 47 minuten. Deze tijd is over de hele dag verspreid.

Er is zelfs een verschil tussen het dagelijks badkamergebruik van vrouwen en mannen, maar het verschil is niet zo groot als wat je zou denken: Vrouwen besteden gemiddeld 47 minuten in de badkamer, terwijl mannen dit maar 35 minuten volhouden.

Vraag nu vrijblijvend jouw offerte aan

Voor het perfecte leef & werkklimaat, bij je thuis of op kantoor
NEEM CONTACT MET ONS OP
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram