Duurzame stroom, om al jouw toestellen én je leven een boost te geven

NEEM CONTACT MET ONS OP

Elektriciteit

Onze merken en partners

 • Niko Home Control is het neusje van de zalm: centrale bediening, bediening via een app eender waar ter wereld, opvolging van energieverbruik, veiliger wonen via toegangscontrole en automatisch sturen van verlichting, meer comfort dankzij automatische verwarming en ventilatie, met 1 toets alle lichten en stopcontacten in- en uitschakelen …

  Niko Home Control

  Domotica systeem
 • De oprichters van Niko, Werner en Alfons De Backer, begonnen 100 jaar geleden met het maken van schakelaars en stopcontacten.
  Sindsdien heeft het bedrijf een ijzersterke reputatie opgebouwd op het gebied van mooie en gebruiksvriendelijke elektrische bedieningen – van schakelaars en detectoren tot automatisatiesystemen.

  Niko

  Elektriciteit toepassingen
 • Ons inter­na­ti­o­nale fami­lie­be­drijf is al ruim 65 jaar de partner van vakmensen in de elek­tro­tech­niek.
  Oplossingen voor betrouw­bare ener­gie­ver­de­ling, kabel­ma­na­ge­ment, mooi schakelmateriaal en gebouw­au­to­ma­ti­se­ring: wij zijn gedreven om te leveren. Altijd in hechte samen­wer­king met partners en klanten. Onze producten en systemen onder­scheiden zich in kwali­teit, eenvoud in montage en gebruik en een aantrek­ke­lijk design.

  Hager

  Elektriciteit toepassingen
 • Teconex is sinds 1951 een essentiële speler op de Belgische markt voor laagspanning elektrische aansluitingen en is de referentiepartner van meer dan 500 groothandels, netbeheerders, architecten en grote aannemers in heel Europa. Teconex is ook gespecialiseerd in de distributie van LED-verlichting.

  Teco

  Elektriciteit toepassingen
WAAR KUNNEN WIJ JE MEE HELPEN

Van eenvoudige stroomvoorziening tot domotica en smart home

Als vakman weten we waar het over gaat als je elektriciteitssysteem een opknapbeurt kan gebruiken of bij een complete nieuwe installatie. 

Een (slimme) meterkast of een stopcontact (ver)plaatsen, stroomtoevoer naar je tuinhuis of een complete domotica waardoor je elk toestel in een handomdraai kan bedienen meet een keypad, smartphone... tot zelfs de toepassing van stemcommando's. Als installatiebedrijf met jarenlange ervaring in tijdelijke en permanente basis én hoog vermogen systemen zorgen we voor bedieningsgemak maar ook zeker een uiterst veilig elektrisch systeem. 

Ben je op zoek naar een elektricien of zoek je hulp om jouw elektriciteit op punt te stellen ?  Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Het team van Onkelinx nv zorgt voor een stabiele, duurzame maar vooral ook veilige elektro-technische installatie, bij u thuis of op kantoor.

Wist je dat ?

Wist je dat een doorsnee Belgisch gezin met twee volwassenen en een kind jaarlijks zo’n 3.500 tot 4.000 kWh elektriciteit verbruikt? Heb je een elektrische sanitair warmwater boiler, airconditioning of warmtepomp, dan komt daar nog ongeveer 2.000 kWh per systeem bij.

Je staat er vast niet bij stil, maar veel apparaten verbruiken stiekem ook en beetje stroom wanneer je ze niet gebruikt. Denk aan de televisie, de printer, de modem, het koffiezetapparaat, de adapter van je elektrische tandenborstel, de lader van je smartphone, het nachtlampje van de kinderen. De waakstand van al die toestellen is goed voor 7 tot 18% van het energieverbruik.

Door slim om te gaan met energie en deze te beheren via een domotica systeem ga je ook zeker je energie optimaliseren én zo op de meest zuinige manier kunnen leven.

Vraag nu vrijblijvend jouw offerte aan

Voor het perfecte leef & werkklimaat, bij je thuis of op kantoor
NEEM CONTACT MET ONS OP
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram